Services

Et ægte håndknyttet tæppe fremstillet med kvalitet og tradition in mente holder i mange, mange år. Man kan selv vedligeholde sit tæppe og dermed forlænge tæppets levetid og forbedre tæppets udseende, men der kan opstå skader i tæpper, som med alt andet, forsaget af slid eller ulykker. I langt de fleste tilfælde kan det være værd at overveje reparation eller rens af tæpper, da ægte tæpper er i høj kurs og der desuden kan være megen affektionsværdi forbundet med tæpper. Hos De Flyvende Tæpper tilbyder vi både rens, reparation og vedligeholdelse af alle slags håndknyttede tæpper. Med over 40 års erfaring i tæppebranchen kan vi garantere nænsom behandling af dit tæppe, og al vedligeholdelse foregår med skånsomme materialer og værktøjer. Tæpperne bliver behandlet med respekt og vedligeholdt efter oprindelige traditioner.

Du er altid velkommen til at kontakte mig med en forespørgsel på rens, reparation eller vedligeholdelse af dit tæppe. Vedhæft blot et par billeder, og så vender jeg tilbage med hvad jeg kan gøre for dig. Kontakt mig på tlf: 60 95 78 00 eller deflyvendetaepper@gmail.com

Jeg giver 5 års totaltgaranti og ubegrænset byttegaranti.

Jeg tager dine gamle tæpper i bytte.

Jeg garanterer dig markedets laveste priser.

Gamle tæpper købes kontant lige bortset fra pakistanske og indiske tæpper.