Vurdering af dit ægte tæppe

Ethvert tæppe er unikt og fortæller sin egen historie.
Hvert eneste tæppe i min butik gemmer på hemmeligheder og fortællinger, der afsløres i de farvestrålende mønstre. Med mere end 40 års erfaring med ægte håndknyttede tæpper kan jeg tyde symboler, afsløre meningen med farvekombinationer, og dermed viderebringe hvert enkelt tæppes historie.

Jeg sætter en stor ære i at kunne sammenkæde et tæppes mønster med eksempelvis samtidshistorien fra tæppets oprindelsessted, og fortælle
om de tanker og spekulationer væveren har gennemgået under fremstilling af det enkelte tæppe.
Ejer du et ægte håndknyttet tæppe, ejer du ligeledes en fortælling vævet af flotte farvestrålende tråde, som blot venter på at blive afsløret.
Du er meget velkommen til at kontakte mig for at få klarlagt dit tæppes oprindelsessted, få dit tæppe vurdere og få fortalt den historie, netop dit tæppe gemmer på. Jeg kan desuden udstede certifikat på tæppet for kun 250,-kr.
Kommer du personligt i butikken er det er kun 150,-kr. Certifikatet kan bruges hvis der sker brand, tyveri eller andre uheldigheder.

 

Vedhæft blot et par billeder, og noter tæppets mål samt andre eventuelle oplysninger du har om tæppet (eksempelvis alder, købssted osv.), og så hører du fra mig.
Jeg kan kontaktes på tlf: 60 95 78 00 eller deflyvendetaepper@gmail.com